Veldrapporten over LebertoSan ®

De heer Gerd Serg schrijft:

Beste apimanu-team, ik heb al 11 jaar last van “vette lever“. in een Bericht van natuurgenezers”René Graeber” Ik vond in het najaar van 2017 een kritisch rapport over uw bedrijf “apimanu” en las uw website en deed wat onderzoek op internet over uw product “LebertoSan”. Er is niet veel aan, helaas! Want ik heb nu bijna 12 weken"lever tosan” genomen en mijn waarden bij het laatste onderzoek zijn veel beter.

De rapportage van Rene Graeber spreekt over het algemeen voor uw bedrijf, maar de bekendheid van uw natuurlijke remedie "Lebertosan" kan niet worden geverifieerd. Waarom niet? Je hebt een fantastische natuurlijke remedie voor de behandeling van leververvetting.

Jouw Gerd Serge

Mijn woorden aan jou:

Hartelijk dank meneer Serg voor uw verslag. Ik ben erg blij dat je succes hebt met onze natuurlijke remedie apimanu LebertoSan. U heeft vast veel gezondheidsgerelateerde informatie gevonden in de berichtgeving van natuurgeneeskundige Rene Graeber. En ik ben blij dat je daar een verslag over ons bedrijf hebt gevonden. Het rapport van HP Graeber over de inhoud van onze website is informatief en feitelijk.

Ik kan de kritiek van HP Graeber op "beperking met de maximale hoeveelheidsbeperking" van onze natuurlijke remedies niet volgen. Hier kan het nodig zijn om een ​​gesprek te hebben tussen meneer Graeber en mij.

Onze natuurlijke remedie apimanu LebertoSan® is vertegenwoordigd op de OTC-markt in 23 landen en ons bedrijf ziet stijgende verkoopcijfers. In Oostenrijk en Duitsland wordt apimanu LebertoSan® ook via apotheken verkocht.

Haar

dr Thomas Kuehn

apimanu®

Mevrouw Katrin Frieben schrijft

Hallo, ook ik wil je graag een positieve feedback geven. Mijn man lijdt aan een auto-immuunziekte van de schildklier, die onder andere leververvetting veroorzaakt. Zijn waarden waren 96. Na ongeveer 3 maanden Lebertosan te hebben ingenomen, lag de waarde in het lagere normale bereik van 30! liet vallen.

Erg bedankt!!!!
Meer info: apimanu LebertoSan ayurveda

Mevrouw Katrin Frieben schrijft

Goede dag dhr. Kuehn, bedankt voor je geweldige product! U bent van harte welkom om mijn ervaringsrapport te publiceren. Ik raad jullie producten zo vaak mogelijk aan. Mijn vader en mijn schoonmoeder zijn daardoor al drukbezette kopers. Vriendelijke groeten
Catherine Frieben

Mevrouw Anna-Maria Damain schrijft:

Ik gebruik het product LebertoSan Ayurveda Capsules al bijna een jaar en heb succes. Mijn leverwaarden zijn gedaald en ik heb mijn eetpatroon wat aangepast... De capsules “LebertoSan Ayurveda” zijn de enige capsules met de werkzame stof silymarine die ik goed en zonder bijwerkingen kan verdragen. Toen ik vandaag van mijn huisarts hoorde dat mijn leverwaarden waren gedaald was ik heel blij, volgens de huisarts kan ik LebertoSan Ayurveda capsules van apimanu bedrijf voor langere tijd. Verder zal ik in de toekomst de LebertoSan Ayurveda capsules bij jullie bestellen en zal ik de Apimanu-Company aanbevelen voor hun snelle levering en goede producten. Ik wens je veel succes met je toekomstige activiteiten! Met vriendelijke groet, Anna Maria Damian
Meer info: apimanu LebertoSan ayurveda

Mevrouw Anna Maria Damain

Ik heb een paar dagen geleden mijn leverwaarden weer laten controleren en tot mijn grote vreugde zijn ze nog beter geworden, zelfs mijn huisarts zei dat Lebertosan een zeer goede voorbereiding is. Bedankt, Mfg Anna Maria Damian uit Kempten, Duitsland
Nadere informatie: apimanu LebertoSan ayurveda