Veldrapporten over Lipotrope ®

De heer Guido Koenig

uw medicatie”lipotropen" is erg goed. Ik heb geen bijwerkingen en ben binnen 7 weken van 112 kg naar 87 kg afgevallen. Wat mijn dokter ook opmerkte, was het mijne cholesterolgehalte zeer goed verminderd en mijn bloeddruk is ook op weg naar verbetering. Mijn dokter, dr. M…………..op weg 16 in 2XX41 Hamburg (Namens de redactie onherkenbaar gemaakt adres en naam) zal u schrijven om informatie bij u op te vragen. Ik zou het op prijs stellen als u hem de informatie stuurt. Uw Guido König uit Hamburg.

 

mijn woorden aan jou: Meneer Koenig, ik ben erg blij dat u ons schrijft en dat het u goed gaat met onze natuurlijke remedie “apimanu Lipotrope ayurveda”. We sturen de informatie graag door naar de behandelend arts. Hij kan rechtstreeks contact opnemen met ons medisch team: md-services[at]apimanu.com.

Tot slot, meneer Koenig, "apimanu Lipotrope ayurveda" is geen medicijn, maar een "Dieetvoeding voor medisch gebruik voor vermindering van lichaamsvet en gewichtsvermindering” en in alle apotheken in Duitsland onder de Centraal nummer farmacie (PZN) 1079305 en in de Bondsrepubliek Oostenrijk onder de PZN 3040158.

Haar

dr Thomas Kuehn

apimanu®

de heer Stephen Schmidt

apimanu Lipotrope heeft me geholpen om mijn hoge cholesterolgehalte (LDL) extreem en in korte tijd te verlagen. De waarden waren te wijten aan mijn hoge overgewicht van bijna 900 mg/dl. Ik woon in Londen/VK en eten is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Sinds ik Lipotrope gebruik, is mijn cholesterolgehalte gedaald tot 440 mg/dl (Duitse waarden). (periode van drie maanden). Maar naast Lipotropne nam ik ook Olivosan van apimanu.

Mijn lichaamsgewicht is in deze periode afgenomen van 119 kg naar 97 kg, ZONDER actief te zijn met sporten, wat ik nu al een week met veel plezier doe. Met vriendelijke groet, Stephan Schmidt

Mevrouw Jannice Mahlman

Liportope is een fantastische natuurlijke remedie voor mensen die medicijnen en andere chemische supplementen weigeren, maar toch op zoek zijn naar een manier om lichaamsvet te verliezen. Ik ben gewoon verbaasd en heb mijn ideale gewicht weer gevonden in 4 weken. Al het beste voor het bedrijf apimanu. Uw vrouw Mahkmann.

De heer Holger Kalmring

Geachte heer of mevrouw, ik gebruik het apimanu Lipotrope ayurveda-product nu een jaar en ik kan zeggen dat ik heel blij ben. Mijn spieren hebben zich opgebouwd en mijn lichaamsgewicht is constant afgenomen.

Het is niet moeilijk voor mij om mijn bijna ideale gewicht te behouden met het product. Dit product heeft echt geen bijwerkingen, dat wordt bevestigd door de halfjaarlijkse controles van mijn bloedwaarden. Echt een fantastische voorbereiding. Op dit punt een compliment aan het bedrijf apimanu. Holger Kalmring Oldenburg (Nedersaksen/Duitsland) Meer informatie: apimanu lipotropen ayurveda.

Mevrouw Susanne Miguel-Saez

Buenos Noches, ik ben verheugd dat uw producten nu ook verkrijgbaar zijn in de Herbolaria's. Lipotrope Fat Burner is waarschijnlijk geweldig. Ik ben in januari al 6 kilo afgevallen. gelukkig gelukkig!!! Ga zo door, mensen, en uw product wordt de Spaanse superhamer. Met vriendelijke groet, Susanne Miguel-Saez
Meer info: apimanu lipotropes ayurveda