Ga naar inhoud

Veldrapporten over NeurotoSan ®

  Ervaringsrapporten over NeurotoSan van apimanu

  Mevrouw Ulrike Everding schrijft:

  Geachte heer of mevrouw, ik neem sinds een paar dagen NeurotoSan en ik voel me al meer in balans en heb beduidend minder negatieve gedachten. Ik voel meer levensvreugde, kan me beter concentreren en ben gewoon alerter...

  De heer Peios F. Nico

  Geachte heer of mevrouw, ik lijd al vijf jaar aan een gecombineerde depressie
  met een verslaving. Ik ben al jaren bij de dokters antidepressiva en andere sterke medicijnen met sterke bijwerkingen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen verbetering gezien tot de dag dat ik uw pillen probeerde en sindsdien word ik met de dag beter. Ik stopte met alle andere pillen. Ik weet niet hoe ik het onder woorden moet brengen, maar die negatieve gedachten zijn weg. Bij verslaving is de druk weg. De stress op het werk is afgenomen. Nu heb ik het grote pak bij je besteld en wilde zeggen ga zo door. Ik heb er trouwens met mijn huisarts over gesproken en hij wilde geen commentaar geven op deze tabletten.

  Informatie ook op “Sanego”, de evaluatiesite.

  Meningen van klanten over apimanu bij sanego

  Meningen van klanten over apimanu bij sanego

  Mevrouw Maria Eva Cabral de Lange

  Geachte heer of mevrouw, ik wil u bedanken voor de medicatie, het is erg goed voor mij geweest. Voordat ik dit medicijn nam, was ik lusteloos, moe en vergeetachtig. Nu voel ik me weer goed. Ik kan weer werken en slapen. Heel erg bedankt

  Mevrouw Sandra Clemens schrijft

  Hallo allemaal, Ik kan de capsules alleen maar aanbevelen. Ze hebben me geholpen mijn stemmingswisselingen en depressieve stemmingen te beheersen. GEEN bijwerkingen die ik niet kan zeggen over andere dingen die ik ervoor heb genomen. Ik was echt positief verrast door het zachte maar echt verbazingwekkend effectieve effect (het werkt heel snel en niet alleen na een paar weken regelmatig gebruik). yiippiiieeee... Het gaat weer goed met mij 🙂 Groeten!

  De heer Fabio P.

  Ik kan dat alleen maar aanraden. Ik heb een ernstige depressie met angst! Ben een emetofoob!rnrnNeem dagelijks 200 mg Zoloft antidepressiva! Je moet dit "NeurotoSan"-product niet mengen met andere antidepressiva, maar het is de mix die het verschil maakt. Sindsdien heb ik 1 tablet NeurotoSan (pas na 3-4 weken inname) merkte ik dat ik me beter voel en mijn angst is merkbaar afgenomen. D.w.z. Ik moest ook een benzodiazepine zoals Temesta nemen om mezelf te kalmeren (voor paniekaanvallen). Sinds ik de NeurotoSan gebruik, heb ik Temesta nooit meer nodig gehad!rnrnDe natuur doet het!!! Kan het alleen maar aanraden!!! Bij mij werkt het zeker!!! Ik weet niet hoe dat bij een ander is...

  Miss Little Auguste

  Hallo, ik kreeg gedurende 3 maanden serlain-antidepressiva voorgeschreven - geen effect! Nu heb ik bijna een pakket van 6 weken genomen en het gaat geweldig. Zal direct een nieuwe bestellen.

  mevrouw GM

  Geachte heer of mevrouw, ik neem nu neurotosan voor een paar weken en het succes tegen mijn depressie en mijn burn-out is ongelooflijk! Ik voel me een nieuw mens... Ik zal waarschijnlijk de pillen voor altijd slikken. Om het effect te krijgen, moet ik na een bepaalde tijd een pauze nemen of kan ik het continu innemen? Bedankt en vriendelijke groeten GM

  De heer Wilhelm Haas

  Ik slik nu ruim een ​​jaar Neurotosan. In de tussentijd ben ik overgestapt op een standaardproduct voor sint-janskruid dat gestandaardiseerd is voor hypericine en ontdekte ik opnieuw dat deze relatief weinig effect hebben, althans voor mij. Na weer een overstap naar Neurotosan stabiliseerde de gemoedstoestand zich weer. Ik heb langdurig gebruik besproken met mijn huisarts en hij maakt zich geen zorgen en is blij dat ik dat niet heb gedaan SSRI moeten voorschrijven (ik nam dit een keer voor een jaar).

  Ik kan dit product volledig aanbevelen. Ook omdat in mijn geval, verrassend genoeg, het effect direct na inname kan worden gevoeld, en niet na een paar weken. W.Haas. Zwitserland

  De heer H Dutz

  Hallo, ik heb een paar dagen geleden de apimanu-capsules voor depressie besteld. Het effect is echt geweldig. Ik ben al in staat geweest om te stoppen met mijn psychofarmaca. Hoogachtend H. Dutz

  De heer Dieter Kiebitz

  Geachte heer of mevrouw, ik accepteer uw product "Apimanu Neurotosan” sinds twee maanden. Het werd mij aangeraden door een goede vriend. Ik zou u willen schrijven dat ik, ongeveer vijf jaar geleden begonnen, steeds minder angst en Depressie geleden. Na verloop van tijd leidde deze toestand ertoe dat ik me van alles terugtrok en niets meer wilde doen. Het resultaat was een verhoogd alcoholgebruik. Nadat ik "Apimanu Neurotosan" ongeveer 3 weken had ingenomen, voelde ik aanvankelijk een verbetering in mijn humeur. Vandaag heeft mijn toestand zich aanzienlijk positief ontwikkeld.

  Ik heb weer meer drive en zie veel positiever in. Ik ben al een hele tijd mijn garage aan het opruimen, sta op het punt mijn auto te verkopen en ben al op zoek naar een nieuwe auto. Ik ben nog niet helemaal over de berg, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik het met de steun van jouw product ga redden. Ik ben mijn vriend erg dankbaar voor het aanbevelen van dit product aan mij. Met vriendelijke groet, D. Kiebitz

  De heer Guido Brandt

  Beste apimanu-team, mijn naam is guido brandt en ik woon in krefeld (duitsland,nrw). op 12.02.09 februari XNUMX was mijn eerste inname van apimanu neurotosan. Ik benaderde deze natuurlijke capsules heel nuchter en met een zekere scepsis. ik kan zeggen dat ik ten eerste niet snel voor de gek gehouden word, ten tweede ben ik de beste beoordelaar van mijn lichaam en zijn reacties. ik kan alleen maar "wauw" zeggen, het effect van apimanu neurotosan werd direct gevoeld op de tweede dag van inname, of ik voelde niets, maar mijn lege hoofd, mijn angst werd weggeblazen.

  Sindsdien voel ik me frisser, dynamischer en evenwichtiger. en dat al na een dag, geweldig! verbeelding en suggestie of de zogenaamde Placebo effect Dat kan ik zeker uitsluiten. Zoals ik al zei, stond ik nogal sceptisch tegenover deze vrij verkrijgbare, vrij verkrijgbare natuurlijke pillen. ik kan het alleen maar aanraden aan mensen met vergelijkbare symptomen zoals angst, leegte in het hoofd en algemene rusteloosheid en stress. u bent van harte welkom om deze regels te publiceren, bedankt voor het lezen. Met vriendelijke groet, Guido Brandt

  Mevr. Renate Koppler

  Hallo, bedankt voor het opnieuw bestellen. … omdat ze me heel goed helpen en ik voel me sindsdien een stuk beter. Het gaat heel goed met deze pillen. Bedankt Renate Koppler

  mevrouw S. Handeck

  Geachte heer of mevrouw, ik wil ook graag mijn persoonlijke Ervaring met apimanu NeurotoSan ayurveda publiceren...in de hoop er andere mensen mee te kunnen helpen. Allereerst hartelijk dank voor de goede service..de snelle levering..voor de hulp. Een paar maanden geleden, zoals zo vaak, wist ik niet meer wat ik moest doen, mijn psyche deed weer wat hij wilde, stemmingswisselingen ... het hele negatieve programma. Iedereen die dat weet weet wat ik bedoel. Ik heb veel dingen geprobeerd, alles hielp maar voor een korte tijd en slechts matig -

  Ik voel me alleen maar beter sinds ik apimanu NeurotoSan ayurveda gebruik, of 2 weken nadat ik het heb ingenomen, merkte ik hoe het steeds beter werd. Ik ben weer vitaal, vol levensvreugde en kan weer genieten van de dag. Geen ongegronde vermoeidheid meer!! Ik verheug me in het leven en wens jou hetzelfde uit de grond van mijn hart. Met vriendelijke groet, mevrouw Handeck

  Mevr. I. Schnorbach

  Geachte heer of mevrouw, de bestelling is aangekomen en NeurotoSan is zeer behulpzaam. Aangezien ik met oudejaarsavond naar het buitenland ga, wil ik graag nog eens 40 dragees bestellen. Gegevens zoals voorheen en afleveradres zoals voorheen Met vriendelijke groeten, I. Schnorbach.rn

  De heer Michael Kessler

  Het leven is weer de moeite waard! Na een ernstig hersentrauma beheersten angst en depressie mijn leven. NeurotoSan heeft me resoluut geholpen om mezelf van deze angsten en depressies te bevrijden. Dank u !

  De heer Mustafa Ar

  Ik gebaarde eerst naar haar site en zei tegen mezelf: ik moet bestellen omdat ik zo vaak van deze tablet ben geweest

  De heer Richard Lundfort

  Nog een kleine opmerking over uw medicatie: het duurde bij mijn apotheek bijna een week voordat ik de Neurotosan van haar kon krijgen. Dat is een beetje lang, niet? Maar verder, zoals ik al zei, een geweldig medicijn. Met vriendelijke groet, Richard Lundfort